Przekrój paprykę wzdłuż i dokładnie oczyść z nasion.
Oczyść i pokrój pierś z kurczaka w kostkę. Pokrój też pieczarki, poszatkuj cebulę.
Obsmaż kurczaka, pieczarki i cebulę na patelni, dodaj sól i pieprz.
Po ostudzeniu nadziewaj papryki, dodając natkę pietruszki i układając na wierzchu plaster sera.
Wstaw papryki do piekarnika na około 25 minut.
40 minut
Składniki
na 4 porcje:
1 duża pierś z kurczaka
2 papryki
100 g pieczarek
żółty ser w plastrach
1/2 cebuli
natka pietruszki
sól, pieprz
Chcesz wiedzieć więcej?
Zostaw nam swój adres email. Otrzymasz od nas szereg wskazówek i porad, które pomogą Ci w zdrowym odżywianiu.
Sponsor serwisu
Cheers jest producentem suplementów diety klasy premium, bez sztucznych dodatków i wypełniaczy. Dzięki sponsorowi strona KetoDietetyk jest dostępna dla wszystkich za darmo.