Składniki
- zestaw serów (mozzarella, cheddar, gouda, parmezan)
- zestaw wędlin (szynka, kiełbasa, salami)
- ogórek, papryka, rzodkiewka, ogórek konserwowy
- awokado z papryką i majonezem
- orzechy: makadamia, brazylijskie, włoskie, laskowe
- świeża bazylia
Przygotowanie
- Pokrój sery, wędliny i warzywa w paski lub kostkę.
- Przekrój awokado na pół i podziel na cząstki.
- Wymieszaj 120 ml majonezu, łyżeczkę mielonej papryki i dodaj kilka kropli soku z cytryny.
- Podawaj na cząstkach awokado.
Zawartość węglowodanów w jednej porcji w tym przepisie zależy od tego, ile zjemy. 😉
Składniki odżywcze
Tłuszcze: 0% / Białka: 0% / Węglowodany: 0%
Ilość węglowowanów w 1 porcji: 0 g